äh ärsyttää vieläkin tuo työ jutska kun kävin vielä tänään lukemassa mitä pomo oli vastannut mulle, ei ehkä olis kannattanut koska kävi ärsyttämään vielä enemmän :S meinasin taas kirjoittaa einiinmukavan vastauksen mutta onneksi sain hillittyä itseni (tosin poikaystävän ja työkaverin ansiosta). ehkä ihan  hyvä. Suunnittelin tänään että jos pitäisi vappuna kavereiden kesken jotkut teema bileet ku muutenkin on semmonen tapahtuma mihin pukeudutaan. Ajattelin siis jos olis vaikka sitten kasari teemalla :D kaikki ei kyllä antanut kannatusta tälle idealle mutta ehkä täytyy vähän sulatella? huumissani ostin myös kirpparilta sellasen ihan karmeen haalarishortsi-asun , siis ihan kamalan :D  suunnittelin kyllä että puen sen haalarin vesalle jos ne bileet on ;) se ei ollu ihan vakuuttunu.. :D oon kyl ihan mielettömän innoissani siitä että sais pukeutuu ja miettii mitä pukis.. ja koska oon hullu(??) alotin jo nyt miettimään mitä voisin pukee.. taidanpa huomenna aamulla kävästä kangaskaupassa on nimittäin visio minkälaisen paidan vois väsätä... hmm .. se paita vois olla siisti ihan siis normi käyttöönki jos se onnistuis :) ähh oon ihan innoissani.

näistä vois saada ideoita....:

fashion-female-793202.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFm5vMG9Wd1ZK

ja tietty sitten paljon tätä:
crimper.jpg   ja tätä  51878.jpg

jotta saataisiin tämä:
10558.jpg

voi perkele sovitutin sen haalarin äsken vesalle ja se ei kuulemma suostu pukemaan sitä :( höööööhh.  ihan tyhmä. Se ei ikinä suostu :S

itelleni suunnittelin lähinnä että jos sen löysän paidan teen ja sitten kivipestyt farkkuleggarit(acid wash)80's tyyliin, säärystimet ja korkkarit ja tietty jotain asusteita ehkä jotain vähä repäseviä. täytyypä vielä miettiä..